Een professionele barber in Helmond

Bent u op zoek naar een barber in Helmond met ervaring? Dan bent u bij Kapsalon Lixus aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring en weten precies welke techniek en welke producten nodig zijn voor het optimale resultaat. Wilt u uw baard laten trimmen of scheren? Wilt u uw kapsel in model laten brengen? Bij kapsalon Lixus helpen we u graag verder. Uiteraard kunnen we u ook adviseren over geschikte modellen, kleuren en baardverzorgingsproducten. Bij ons staat klantvriendelijkheid, professionaliteit en creativiteit hoog in het vaandel. We zijn trots op onze vaste klantenkring en altijd blij om nieuwe gezichten te zien.

Meer dan een barber in Helmond

Kapsalon Lixus is meer dan een herenkapper in Helmond. Natuurlijk knippen, trimmen en kleuren we met veel plezier, maar u kunt bij ons ook terecht voor parfums van A-merken, geurtjes voor uw huisdieren, merk brillen en shisha. Het mooie van ons bedrijf is dat we u op meerdere fronten tegelijkertijd kunnen helpen. Wilt u shisha kopen of merk brillen aanschaffen? Zoekt u naar de beste parfumerie van Helmond? Dan hoeft u alleen maar langs te komen bij de barber in Helmond. U laat uw baard netjes bijwerken en neemt tegelijkertijd een heerlijk geurtje mee naar huis. Ons hechte team weet veel over onze producten, die altijd van uitstekende kwaliteit zijn. Vaak verpakken wij ze anders en verkopen wij ze voor een veel lagere prijs, dan in andere winkels. Zo is een bezoek aan kapsalon Lixus niet alleen fijn en gezellig, maar ook voordelig!

Barber Helmond

Contact opnemen met de barber van Helmond

Wilt u contact opnemen met kapsalon Lixus om een afspraak te maken of heeft u een vraag over onze service of producten? Dan kunt u ons altijd een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen tijdens onze openingstijden. Als we niet in de gelegenheid zijn om u te woord te staan, bellen we u altijd zo snel mogelijk terug. We staan open voor feedback en zoeken constant naar manieren om onze barbershop in Helmond te verbeteren. Ook wanneer u wilt weten of een bepaald product op voorraad is of u geholpen wilt worden door een specifieke medewerker, is het handig om even contact met ons op te nemen. We zijn altijd enthousiast om een praatje te maken en nieuwe klanten te verwelkomen in onze salon.

Menu