De beste barbershop van Helmond

Bent u op zoek naar de beste barbershop van Helmond? Dan bent u bij kapsalon Lixus aan het juiste adres. Wij zijn een herenkapper in Helmond, die gespecialiseerd is in het trimmen, kleuren, scheren en in model brengen van baarden. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor een traditionele was- en knipbeurt, styling en verven. Wij vinden klantvriendelijkheid en professionaliteit heel belangrijk en luisteren altijd naar de klant. Uiteraard kunnen we u ook adviseren over een bepaald model of een bepaalde kleur, maar uw wensen zijn altijd leidend. Wij zijn altijd blij als we nieuwe klanten mogen ontvangen bij onze barber in Helmond, maar zijn ook trots op onze vaste klantenkring. Door onze jarenlange ervaring hebben we een goed netwerk en weten we veel over de verzorgingsproducten, die we in onze bijbehorende winkel verkopen.

Meer dan een barbershop in Helmond

Barber in Helmond is één van de mooiste beroepen, die men kan hebben. We ontmoeten veel mensen, zijn dagelijks bezig met onze passie en genieten van de gezelligheid. Toch zijn wij meer dan een barbershop. Bij kapsalon Lixus hebben we ook een bijbehorende winkel. We zijn een goedkope parfumerie in Helmond en zijn trots op de A-merken, die wij voor een zachte prijs in een alternatieve verpakking aanbieden. Ook kunt u bij ons merk brillen en shisha kopen. Een bezoekje aan onze barbershop in Helmond is dus niet alleen fijn en gezellig, maar ook efficiënt.

Barbershop Helmond

Contact opnemen met onze barbershop in Helmond

Wilt u meer weten over onze uiteenlopende diensten en producten? Dan kunt u altijd per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen. Ook bij feedback of vragen horen we graag van u. Wilt u een afspraak maken bij één van onze barbers of weten of een product nog op voorraad is? Dan staan we voor u klaar. Als we niet in de gelegenheid zijn om uw telefoontje op te nemen, bellen we u zo snel mogelijk terug. Wij worden altijd enthousiast van nieuwe klanten en ideeën en zoeken constant naar manieren om ons assortiment up-to-date te houden en u te voorzien van de mooiste producten.

Menu