Een professionele herenkapper in Helmond

Wilt u uw haar laten knippen bij een professionele herenkapper in Helmond? Bent u op zoek naar een barbershop om uw baard te laten scheren, trimmen, verven of stijlen? Dan bent u bij kapsalon Lixus aan het juiste adres. Wij staan voor klantvriendelijkheid, stijl, mode en precisie. Heeft u speciale wensen? Dan kijken wij altijd wat we voor u kunnen betekenen. Uiteraard kunt u bij ons genieten van een routine was- en knipbeurt, maar ook bijzondere modellen kunnen bij ons geknipt worden. Uiteraard kunnen we u ook adviseren over een nieuwe stijl, waarbij uw wensen natuurlijk centraal staan. Wij vinden klantvriendelijkheid, professionaliteit en creativiteit heel belangrijk en doen ons uiterste best een optimaal resultaat te bereiken.

Herenkapper Helmond

Herenkapper in Helmond met passie

Wij zijn niet zomaar een herenkapper. Bij onze barbershop in Helmond kunt u ook shisha kopen, merk brillen shoppen en lekkere geurtjes kopen. We zijn de goedkoopste parfumerie in Helmond en verkopen allerlei A-merken in alternatieve verpakkingen, zodat u niet al te diep in de buidel hoeft te tasten. Bent u op zoek naar een chique zonnebril, een stijlvolle shisha of een haarverzorgingsproduct? Dan heten we u graag welkom in onze aangrenzende winkel vol kwalitatief hoogstaande producten. Wilt u iets speciaals bestellen? Ook daar helpen we u graag mee. We doen ons uiterste best om u steeds van de nieuwste producten te voorzien en ons assortiment up-to-date te houden.

Contact opnemen met de leukste herenkapper in Helmond

Een afspraak maken bij de leukste barber in Helmond? Dan kunt u ons tijdens openingstijden telefonisch bereiken of een e-mail sturen. Heeft u een vraag, feedback of wilt u weten of we een bepaald product op voorraad hebben? Ook dan staan we u graag te woord. Als we onverhoopt niet op kunnen nemen, dan bellen we u zo snel mogelijk terug. We zijn trots op onze vaste klantenkring en verwelkomen graag nieuwe klanten bij onze herenkapper in Helmond. Kapsalon Lixus is een professioneel bedrijf, dat wij hebben geperfectioneerd met behulp van onze jarenlange ervaring. Wij weten precies wat u zoekt en helpen u graag bij het kiezen van het beste kapsel en kwalitatief goede producten. We hopen u binnenkort in onze barbershop in Helmond te zien!

Menu