Stijlvolle merk brillen uit het luxe segment

Een merk bril heeft een luxe uitstraling en is de perfecte aanvulling op uw outfit. Bent u op zoek naar de mooiste merk brillen van Helmond? Wilt u een stoere of chique vibe afgeven? Dan zijn merk brillen uit het hoge segment, zoals bijvoorbeeld de exemplaren van Gucci, de ideale manier om een verpletterende indruk te maken. Bij kapsalon Lixus verkopen we merk brillen voor zowel mannen, als vrouwen. Ook zonnebrillen maken deel uit van ons assortiment. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u goed adviseren over het beste model, dat perfect matcht met uw gezichtsvormen. Ook bent u vrij om de merk brillen aan te passen voor u overgaat op het aankopen van een exclusief exemplaar.

Merk brillen

Merk brillen, shisha en verzorgingsproducten

Bij kapsalon Lixus verkopen we merk brillen, maar hebben we ook een passie voor shisha en verzorgingsproducten voor haar en baard. We zijn een barbershop in Helmond, waar u een traditionele was- en knipbeurt kunt krijgen, maar ook uw baard kunt laten verven, scheren of trimmen. Als u een professionele herenkapper in Helmond zoekt, kunt u zeker bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de juiste kennis en kunde om een perfect resultaat neer te zetten. U kunt bij ons ook shisha kopen, maar geen tabaksproducten of smaken. Daarnaast zijn we de goedkoopste parfumerie in Helmond met kwalitatief hoogstaande geurtjes voor mannen, vrouwen en zelfs huisdieren!

Contact opnemen

Wilt u een merk bril kopen of gebruik maken van één van onze andere producten of diensten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Uiteraard verwelkomen we u graag bij kapsalon Lixus en onze bijbehorende winkel, maar we zijn tijdens openingstijden ook telefonisch of per e-mail te bereiken. Als we niet in de gelegenheid zijn om u te woord te staan, bellen we u zo snel mogelijk terug met de juiste informatie. We worden altijd enthousiast van nieuwe en bestaande klanten en adviseren u graag. Ook feedback, twijfels en opmerkingen mogen altijd met ons gedeeld worden. We zijn constant op zoek naar manieren om u nog beter van dienst te zijn en ons assortiment up-to-date te houden!

Menu