Stijlvolle parfumerie in Helmond

Een lekker geurtje geeft stijl, maskeert lichaamsgeuren en geeft de perfecte finishing touch aan die spetterende outfit! Parfum is niet alleen een luxe item, maar ook een manier om onszelf eens flink in de watten te leggen. Het is er voor iedere gelegenheid: een chique feest, die vrolijke bruiloft of stressvolle werkdag. Een parfum zegt iets voor de drager en zijn persoonlijkheid. Wil jij stoer overkomen of juist zacht? Gaat u voor een fleurig geurtje of kiest u voor een zwaardere odeur, die de kamer makkelijk vult? Bij ons parfumerie in Helmond helpen we u graag om de geur te kiezen, die bij u past. We verkopen zowel parfums voor mannen, als vrouwen en zelfs voor huisdieren!

Parfumerie Helmond

Het assortiment van onze parfumerie in Helmond

Onze parfumerie in Helmond is onderdeel van kapsalon Lixus, de leukste barbershop van Helmond! Wij zijn trots op het multifunctionele karakter van ons bedrijf. Bent u op zoek naar een fijne barber in Helmond en neemt u graag gelijk een lekker luchtje mee? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In onze bijbehorende winkel verkopen we parfums van allerlei kwalitatief hoogstaande merken voor een zachte prijs. De verpakkingen zijn vaak afwijkend van het origineel, maar het geurtje zelf zeker niet. Daardoor kunnen wij de parfums voor een voordelige prijs verkopen. We zouden het leuk vinden als u eens een kijkje kwam nemen in onze parfumerie in Helmond. Uiteraard kunnen we u informeren over de verschillende geurtjes. Wilt u uw hond of kat eens verwennen? Bent u op zoek naar het perfecte verjaardagscadeau voor uw vrouw? Onze medewerkers helpen u graag op uw zoektocht.

Meer dan een parfumerie

U kunt bij onze herenkapper in Helmond dus terecht voor een traditionele was- en knipbeurt, maar ook voor een geweldig assortiment aan geurtjes. Daarbij kunt u bij kapsalon Lixus ook shisha kopen. Wij hebben allerlei verschillende modellen, maar verkopen geen bijbehorende tabaksproducten. Ook merk brillen van A-merken zijn te vinden in onze winkel. Bent u benieuwd geworden? Kom dan gerust eens een kijkje nemen! Ook zijn we telefonisch te bereiken tijdens openingstijden of kunt u ons een e-mail sturen met uw vragen. We proberen u altijd zo spoedig mogelijk te voorzien van een passend antwoord. We zijn altijd blij om nieuwe klanten te zien en hopen u binnenkort te verwelkomen bij kapsalon Lixus. Wij knippen zowel op afspraak, als op inloop.

Menu