Unieke shisha kopen

Shisha of waterpijp komt traditioneel uit het Midden-Oosten, maar wint ook in Nederland aan populariteit. Wilt u een mooie shisha aanschaffen voor in uw woonkamer? Rook jij graag waterpijp en zoekt u naar een bijzonder model, waarmee u indruk kunt maken op uw vrienden? Dan nodigen wij u graag uit in onze winkel, waar we met trots shisha verkopen! We hebben waterpijpen in verschillende soorten en maten, maar zijn geen smartshop en verkopen geen tabaksproducten of verschillende smaken. Daarvoor kunt u bij een andere aanbieder terecht.

Meer dan shisha

Bij ons kunt u niet alleen shisha kopen. Eigenlijk zijn wij een herenkapper in Helmond, waar u terecht kan voor een traditionele was- en knipbeurt, maar ook voor het scheren, verven of trimmen van uw baard en snor. Wij adviseren u graag over de nieuwste mode en denken altijd met u mee. Bij de leukste barbershop van Helmond voorzien we u ook graag van kwalitatief goede verzorgingsproducten voor uw haar en gezichtsbeharing. In onze bijbehorende winkel kunt u dus haarverzorgingsproducten aanschaffen, maar ook merk brillen en shisha kopen. Bij onze barber in Helmond maakt u een afspraak of loopt u gewoon binnen voor een ouderwetse knipbeurt. Bij ons staan klantvriendelijkheid, efficiƫntie en professionaliteit hoog in het vaandel. Ook zijn wij de goedkoopste parfumerie van Helmond. We hebben een grote sortering parfums voor zowel mannen, als vrouwen en zelfs voor huisdieren. Bent u op zoek naar een leuk cadeautje? Kom dan gerust eens een kijkje nemen! Onze ervaren medewerkers informeren u graag over onze nieuwste aanwinsten.

Shisha kopen

Contact opnemen

Uiteraard kunt u altijd binnenstappen bij kapsalon Lixus en onze bijbehorende winkel. Tijdens openingstijden kunt u ons ook telefonisch bereiken of een e-mail sturen. We voorzien u altijd zo snel mogelijk van de juiste informatie. Als we niet in staat zijn om op te nemen, bellen we u zo spoedig mogelijk terug. We beantwoorden graag uw vragen en worden altijd enthousiast van nieuwe klanten. Heeft u feedback, bent u op zoek naar een specifiek product of wilt u een afspraak maken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn constant bezig met het verbeteren van onze producten en diensten en kunnen uw hulp daarbij goed gebruiken!

Menu